Raad van Advies van Divider

We hechten bij Divider veel waarde aan onze raad van Advies. De Raad van Advies houdt ons scherp, houdt ons een spiegel voor en denkt mee over de ontwikkelingen in de markt en de relevantie daarvan voor Divider.

Dick Sepers

Dick Sepers

Dick Sepers heeft in verschillende ICT directiefuncties ruim 25 jaar bestuurlijke ervaring bij grote retail- en logistieke bedrijven. Hij is nu werkzaam als ICT management consultant en Programmamanager met als specialisatie retail.

 

"Zowel door economische- als technologische ontwikkelingen vinden in de retail branche grote veranderingen plaats. De afhankelijkheid en noodzakelijke beschikbaarheid van ICT toepassingen neemt steeds meer toe. Dat vraagt om continu innoveren, goed is niet genoeg het kan altijd beter! Dat herken ik ook in de cultuur van Divider. Het geeft mij energie dit bedrijf met raad en daad bij te staan”.

Hans Pronk

 Hans Pronk

Hans Pronk adviseert al meer dan 20 jaar bedrijven en overheden over 'alles internet'; van infrastructuur tot toepassingen en nieuwe media. Een rode draad door Hans' carriere is zijn aandacht voor de impact van ICT op het Onderwijs.

 

"Ik ben me hierbij in toenemende mate gaan toeleggen op de nieuwe mogelijkheden die door dit 'alles internet' ontstaan zijn en die de samenleving steeds meer beïnvloeden en veranderen. Een belangrijk speerpunt hierbij is de impact ervan op het onderwijs. Van 1995 tot en met 2009 was ik als partner verbonden aan het adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates. Daarvoor was ik werkzaam als ICT manager op de Erasmus universiteit. Sinds 2009 ben ik actief als zelfstandig adviseur. Vanaf 2014 woon en werk ik in Bourgogne, Frankrijk.

Naast mijn adviespraktijk ben ik samen met Petra van der Meijden actief als het designer/kunstenaarsduo Pronk Van der Meijden.

Mijn adviesrol bij Divider sluit uitstekend aan bij mijn kennis, kunde en passie ten aanzien van het onderwijsveld. Het bedrijf Divider past daarnaast prachtig bij mijn adagium: the future is already here, it's just not widely distributed yet! Ik kan op deze wijze een bijdrage blijven leveren aan de versterking van het ICT-gebruik in het onderwijs."