Meer over ons

Divider is in 2000 opgericht door de huidige directeur, Arno Staal in Rotterdam. Via verschillende IT disciplines waar werkplekbeheer de belangrijkste van was is Divider uiteindelijk terecht gekomen in de innovatieve netwerken. In 2013 is de samenwerking tussen KPN en Divider gestart waarbij het enorme marktbereik en uitstekende klantrelaties van KPN zijn gecombineerd met de innovatiekracht van Divider. Dit bleek een succesvolle combinatie mede door de gecontroleerde overgang van bestaande diensten naar de nieuwe diensten. Vaak de grootste uitdaging bij de transformatie naar nieuwe technologie.   

KPN en Divider: de toekomst

In 2017 heeft de steeds hechtere samenwerking tussen KPN en Divider zich vertaald in de overname van Divider door KPN. Binnen KPN is Divider het kenniscentrum voor innovatie van netwerk proposities en haar moderne bedieningsconcept (inrichting van operationele- en klantprocessen), naast netwerktechnologie een andere sterk ontwikkelde competentie van Divider. Over de visie hierop leest u HIER meer.

In de toekomst zal het portfolio verder worden uitgebreid waardoor steeds meer diensten betrokken kunnen worden via het bedieningsconcept van Divider.

Vibe

Bovenstaand een meer strategische benadering van waar Divider voor staat, maar wie zijn wij nou eigenlijk? Vanuit Leiden werken we met een team van circa 50 medewerkers. Wij zijn een hechte club mensen die samen alle disciplines in zich verenigen die nodig zijn om Divider als kenniscentrum naar het volgende niveau te brengen. Daarbij zijn termen als: compact, persoonlijke sfeer (bij elke verjaardag moet je op tafel staan wordt je door het voltallige personeel toegezongen), geen stropdassen, “can-do” mentaliteit en een positieve vibe!