Meer over ons

Beschikbaarheid, capaciteit, landelijke dekking

Of het nu gaat om pinbetalingen, telefonie, verbindingen of uw werkplekken, wij leveren beschikbaarheid. Overal, veilig en met de juiste capaciteit. Zo weten we zeker dat de pinbetalingen slagen, dat virtuele desktops soepel draaien en dat telefonie (VoIP) kraakhelder klinkt.

Wij zijn persoonlijk en actief

Divider levert haar diensten inclusief hoogwaardige service. Dit betekent dat het in ons belang is om topkwaliteit te leveren. Daarnaast vinden we ook dat in het geval u ons toch belt, we ook meteen moeten handelen. Dat is dan ook precies wat we doen. Verder kunnen we door onze geavanceerde monitoring vaak al handelen voordat een storing gevolgen voor u heeft.

De beste aanpak in bedrijfsnetwerken

Onze klanten willen een veilig en redundant bedrijfsnetwerk met de hoogst mogelijke beschikbaarheid op elke mogelijke locatie in Nederland. Ze willen betrouwbaarheid in het functioneren van VoIP en virtual desktops. Ze willen adequate noodvoorzieningen en snelle, hoogwaardige service. Wij snappen dat.

Op alle mogelijke manieren is ons netwerk beveiligd tegen uitval en tegen het verlies van gegevens. Wij durven daarmee garanties te geven dat het systeem waarop u werkt het doet: altijd, overal, veilig en snel!

Wie zijn onze klanten?

Zowel retail als zakelijke dienstverleners. Bijvoorbeeld supermarkten, makelaardij, accountants en administratiekantoren. Grootte: 200 - 1000 medewerkers. Kenmerken: meerdere vestigingen (inclusief franchise), flexwerkers en thuiswerkers.

Lees hier meer over praktijkvoorbeelden bij onze klanten: praktijkvoorbeelden klanten.

Divider is tevens partner van Viprinet voor de Benelux. Lees hier meer over de Viprinet multichannel-producten.