Nieuws

10 oktober 2013
Agrico: In een keer van xp naar Windows 8

Agrico: In een keer van xp naar Windows 8

Aardappelhandelshuis Agrico uit Emmeloord heeft zijn hele IT overgeheveld naar virtuele werkplekken en mobiele Windows 8-werkplekken. Het was een stap in het diepe die goed uitpakte. IT-regisseur Christiaan Simonse: "De enige optie die we hadden was gewoon proberen. En het bleek te werken."

Lees verder
22 september 2013
Divider neemt 900 XS4ALL routers bij Sensire in beheer

Divider neemt 900 XS4ALL routers bij Sensire in beheer

Sensire realiseert in de Achterhoek zorg en welzijn voor ruim 5.000 mensen in een thuissituatie. Daarbij is zorg op afstand een integraal onderdeel van de thuiszorg. Zo hebben anno 2013 al 1.100 mensen die thuiszorg ontvangen bijvoorbeeld een iPad waarmee ze beeldzorg afnemen via WiFi.

Divider verzorgt, in samenwerking met haar partner XS4ALL, het netwerk dat deze vorm van zorg op afstand volledig ondersteunt.

Lees verder
21 januari 2013
Dirk, Bas en Digros kiezen voor Managed VPN van Divider

Dirk, Bas en Digros kiezen voor Managed VPN van Divider

Het supermarkt concern Detailresult, legt een innovatief bedrijfsnetwerk aan op de vestigingen van Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros. Detailresult kiest hiermee voor een enorme toename in bandbreedte, beschikbaarheid en flexibiliteit. “Bij gelijkblijvende kosten neemt de bandbreedte met 32 tot 64 maal toe.” aldus Armand Jansen, manager infrastructuur bij Detailresult Services. Met de Managed Cloud dienst van Divider realiseert Detailresult de aanzienlijke bandbreedte verhoging, bij gelijkblijvende kosten. Omdat het bedrijfsnetwerk direct geschikt is voor VoIP en Alarm over IP biedt dit netwerk veel nieuwe mogelijkheden voor ICT integratie in de toekomst

Lees verder