Total Nederland NV kan nu zelf sturen op DSL-kwaliteit van de verbindingen

Woensdag 16 december 2015 Total Nederland NV kan nu zelf sturen op DSL-kwaliteit van de verbindingen

Divider levert Total Nederland N.V. inzicht in de kwaliteit van haar verbindingen middels een geavanceerd WAN dashboard. Hierdoor kan er door Total direct gestuurd worden op kwaliteitsverbetering van de verbindingen met als resultaat een hogere betrouwbaarheid en minder uitval.

De informatie in dit dashboard is gebaseerd op gegevens uit de Auto Configuration Server (ACS) van Divider. Met de ACS is het mogelijk om configuraties veilig op afstand door te voeren op grote populatie internet-routers.

Het WAN Dashboard levert Total Nederland N.V. de benodigde flexibiliteit, inzicht en controle over de internetverbindingen op de tankstations. De ACS dienst van Divider maakt het mogelijk om de voor de consumentenmarkt bedoelde internet-verbindingen zakelijk te kunnen gebruiken. “Bovendien zal er door de betere kwaliteit en het betere inzicht minder vaak of gerichter een monteur ingeschakeld kunnen worden. Zo verdient de investering in de ACS zich snel terug”, aldus Ruud Verrijp, Project Coördinator ICT BeNeLux.