Bever kiest voor totale controle met Managed Meraki WAN

Vrijdag 12 augustus 2016 Bever kiest voor totale controle met Managed Meraki WAN

Per juli 2016 gaan de supportdesk van Bever en klantteam van Divider zij aan zij de IT-infrastructuur van Bever beheren. Als end-to-end IT-service specialist is Divider hét centrale aanspreekpunt voor de supportdesk van Bever voor zaken op gebied van verbinding tot aan WiFi en alles daartussen in.

Er wordt een flexibele oplossing - Managed Meraki WAN - geleverd, waarbij volledig inzicht gegeven wordt in alle betrokken componenten; vaste verbindingen, 4G-verbindingen, koppelingen en (mobiele) apparaten. Dit inzicht maakt de perfecte aansluiting op de organisatie van Bever mogelijk. Zo beschikken Bever en Divider over dezelfde cloud-beheertools en deze beschikbaarheid over overeenkomstige informatie heeft een snelle, adequate probleemresolutie tot gevolg. Daarnaast leveren deze tools waardevolle informatie aan het marketing-team over bezoekende klanten.

Alle 38 Bever winkels worden voorzien van hoge bandbreedte. Indien op een locatie niet voldoende capaciteit op één verbinding leverbaar is, wordt Divider DSL-stapelen ingezet als alternatieve oplossing. Een 4G-back-up per vestiging verhoogt de continuïteit aanzienlijk. Divider herkent de noodzaak álle verbindingen - dus ook de 4G-verbinding - actief te monitoren en stelt zich zo in staat ten alle tijden pro-actief op kwaliteit en beschikbaarheid te sturen.