Divider schiet Sensire te hulp

Divider ontzorgt Sensire met veilig remote routerbeheer op alle 900 zorglocaties. Met de Managed ACS worden configuratie-wijzigingen en firmware updates naar alle XS4ALL routers op afstand uitgevoerd.

Zorg op afstand

De eHealth oplossingen van Sensire zoals: beeldzorg, personenalarmering, videomonitoring en medische zorg op afstand, maken uitgebreide persoonlijke zorg, op ieder gewenst moment, thuis beschikbaar.

Sensire realiseert in de Achterhoek zorg en welzijn voor ruim 5.000 mensen in een thuissituatie. Daarbij is zorg op afstand een integraal onderdeel van de thuiszorg. Zo hebben anno 2013 al 1.100 mensen die thuiszorg ontvangen bijvoorbeeld een iPad waarmee ze beeldzorg afnemen via WiFi. Divider verzorgt, in samenwerking met haar partner XS4ALL, het netwerk dat deze vorm van zorg op afstand volledig ondersteunt.

De Oplossing

De Managed Auto Configuration Service (ACS) maakt het mogelijk om een groot aantal apparaten op afstand te configureren en beheren. Aangesloten apparaten worden vanuit deze centrale ACS omgeving ingesteld en beheerd. Hierdoor is het niet nodig om handmatig instellingen te veranderen , erg handig als je een groot aantal apparaten op verschillende locaties hebt staan.

Sensire

Met de Managed Auto Configuration Service (ACS) levert Divider secure remote CPE beheer op alle 900 zorg locaties. Configuratie wijzigingen en firmware updates kunnen hiermee gecontroleerd uitgerold worden naar alle XS4ALL routers bij Sensire. Het volledig automatiseren van het routerbeheer zorgt voor minder configuratiefouten en dus minder storingen waardoor de betrouwbaarheid van het gehele netwerk toeneemt.

Het eenvoudig kunnen doorvoeren van wijzigingen en updates biedt ook veel mogelijkheden voor het snel uitrollen van nieuwe functionaliteiten in de toekomst. Nu fase 1 afgerond is, wordt al hard nagedacht over nieuwe functionaliteiten die voor de zorg op afstand gewenst zijn. Ook zal onderzocht worden hoe de monitoring en rapportage mogelijkheden van de Divider ACS diensten ingezet kunnen worden ter ondersteuning van de dienstverlening binnen Sensire.

Overigens kunnen ook andere zorgorganisaties van deze zorg op afstand innovaties profiteren via het label van Sensire ‘MOOIZO’ wat staat voor Maatwerk Ondersteuning aan Organisaties bij Innovatieve Zorg Oplossingen. Kijkt u op www.mooizo.nl hoe uw organisatie ook eHealth als integraal onderdeel van uw zorg kunt inzetten. En u kunt op Divider rekenen voor een betrouwbaar netwerk, waarmee uw zorginnovaties ook een succes kunnen worden.

Voordelen

  • Centraal beheer van firmware en configuratie
  • Snelle uitlevering van apparaten
  • Individuele instellingen zijn te wijzigen
  • Snelle herconfiguratie
  • Device provisioning for internet access, WiFi, VoIP, video and data services
  • Quality of Service (QoS) management
  • Security management
  • Configuration management
  • Firmware upgrades management

Partners op dit project

AVM
Axiros
XS4ALL

Andere interessante projecten

Dirk kiest voor Managed VPN »