Contact


Bezoek- en postadres

Divider B.V.

Dellaertweg 9F 

2316 WZ Leiden

 

Contactgegevens

 071-5284318 op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.

 info@divider.net

 

Zakelijke gegevens

KvK-nummer

24301536

BTW-nummer

NL8133.36.570.B01

ABN AMRO

525355308

IBAN

NL09 ABNA 0525355308

SWIFT/BIC

ABNANL2A

 

 

Routebeschrijving

Eigen vervoer

Amsterdam/ Schiphol (A4/A44)

U volgt de A4 in de richting Den Haag. Kies ná Schiphol de A44 richting Den Haag Centrum/Leiden West. Neem vanaf deze snelweg afslag Leiden/Katwijk. Ga aan het einde van de afslag linksaf en volg de borden Centrum en/of Station. Ga aan het einde van de weg onder het spoor door en vervolgens bij de stoplichten linksaf de tunnel in. Als u de tunnel uit komt ziet u aan uw linkerhand het kleurrijke Achmea gebouw. Ga bij de stoplichten linksaf. Via een u-bocht komt u op de Dellaertweg. Neem ín de u-bocht direct aan uw linkerkant de oprit voor toegang tot de parkeergarage.

Den Haag/Wassenaar (A44)

U volgt de A44 in de richting Wassenaar/Amsterdam en neemt de afslag Leiden. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf en volgt de borden Centrum en/of Station. Ga aan het einde van de weg onder het spoor door en vervolgens bij de stoplichten linksaf de tunnel in. Als u de tunnel uit komt ziet u aan uw linkerhand het kleurrijke Achmea gebouw. Ga bij de verkeerslichten linksaf. Via een u-bocht komt u op de Dellaertweg. Neem ín de u-bocht direct aan uw linkerkant de oprit voor toegang tot de parkeergarage.

Rotterdam/Utrecht (A12/A4)

U volgt de A4 in de richting Amsterdam tot de afslag Leiden - Noord/ Leiderdorp (afrit 6). Einde afrit naar rechts. Daarna blijft u rechtdoor gaan en na ± 2300m gaat u bij de rotonde linksaf, en volgt de weg rechtdoor. Na ± 3400m vindt u aan uw rechterhand op de W. de Zwijgerlaan de Groenoordhallen, u volgt de borden voor het Station/Centrum Leiden. Ga bij de verkeerslichten linksaf (Schipholweg). Op 300 meter afstand ziet u het kleurrijke Achmea gebouw. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Neem ín de bocht direct aan uw linkerkant de oprit voor toegang tot de parkeergarage.

Openbaar vervoer

Trein

U volgt de NS-signing uitgang centrum. Bij het verlaten van het Centraal Station slaat u linksaf. Na 50 meter loopt u onder het gebouw van de Sociale Verzekeringsbank door. Recht voor u ziet u dan het kleurrijke Achmea gebouw. Bij de stoplichten steekt u over om op een veilige manier ons gebouw te bereiken.

Bus

U stapt uit bij halte Centraal Station. Laat het Centraal Station aan uw linkerzijde en loop 80 meter richting het gebouw van de Sociale Verzekeringsbank. Als u onder dit gebouw door loopt ziet u recht voor u het kleurrijke Achmea gebouw. Bij de stoplichten steekt u over om op een veilige manier ons gebouw te bereiken.