Divider

Divider is in 2000 opgericht in Rotterdam. Via verschillende IT disciplines, waar werkplekbeheer de belangrijkste van was, is Divider uiteindelijk terecht gekomen in de innovatieve netwerken. In 2013 is de samenwerking tussen KPN en Divider gestart waarbij het enorme marktbereik en uitstekende klantrelaties van KPN zijn gecombineerd met de innovatiekracht van Divider. Dit bleek een succesvolle combinatie mede door de gecontroleerde overgang van bestaande diensten naar de nieuwe diensten. Vaak de grootste uitdaging bij de transformatie naar nieuwe technologie. Mede door het snel groeiende team van professionals bij Divider kan de transformatie naar nieuwe technologie gerealiseerd worden. 

 

KPN & Divider

In 2017 heeft de steeds hechtere samenwerking tussen KPN en Divider zich vertaald in de overname van Divider door KPN. Binnen KPN is Divider het kenniscentrum voor innovatie van netwerk proposities en haar moderne bedieningsconcept (inrichting van operationele- en klantprocessen), naast netwerktechnologie een andere sterk ontwikkelde competentie van Divider. 

Divider is echter niet de enige organisatie die door KPN is overgenomen. Samen met andere innovatieve organisaties vormt Divider het KPN Ecosysteem

Wilt U meer weten over onze gedeelde visie, dan kunt u HIER terecht.