Managed SD-WAN

Verhoogde beschikbaarheid van het netwerk, veiligheid, en controle op en inzicht in verkeersstromen, applicaties en gebruikers.

Managed SD-WAN

Aanvullend op de KPN Service Defined Networking-dienst Managed Access kan Managed SD-WAN worden afgenomen. Hiermee worden verkeersstromen, applicaties en gebruikers inzichtelijk gemaakt, beveiligd en gecontroleerd. De beschikbaarheid van het netwerk wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd. Als wordt gekozen voor Managed SD-WAN kan ook een andere, 2e Managed Access-verbinding worden afgenomen. Dit kan gebruikt worden om meer bandbreedte te genereren, maar ook om een redundante of back-upverbinding te realiseren.

Met Managed SD-WAN worden vestigingen voorzien van een extra apparaat die vanaf een centrale cloud controller wordt aangestuurd. De locaties hebben een VPN connectie met een VPN concentrator, waar vestigingen met elkaar communiceren, derde partijen kunnen worden aangesloten en ontkoppeling naar diensten wordt gerealiseerd. De concentrators worden idealiter in een redundante uitvoering geplaatst. 

 

Geïnteresseerd‎ in Managed SD-WAN? Neem contact op