Managed Access

Managed Access vormt samen met de onderliggende verbindingsvormen de basis van de dienstverlening. Krijg real time inzicht in alle belangrijke componenten en parameters en verhoog de bedrijfszekerheid.

Managed Access

Met Managed Access levert KPN een volledig beheerde dienst aan, bedoeld voor organisaties die meerdere vestigingen willen ontsluiten naar het internet en vestigingen met elkaar willen verbinden. Binnen deze volledig beheerde dienst worden verschillende typen verbindingen geleverd, zijn meerdere topologieën leverbaar en zijn meerdere typen apparaten geïntegreerd.

Door de variëteit aan verbindingen, zowel in type drager als in bandbreedte en kwaliteit van de aanbieder, wordt de dekking van beschikbaarheid gemaximaliseerd. Al deze verbindingen kunnen worden gecombineerd tot een bedrijfsnetwerk. Dit kan zowel een besloten netwerk zonder internetverbinding (IP-VPN) zijn als een verbinding tussen verschillende vestigingen over het internet. Door het netwerk op te bouwen uit een aantal te configureren componenten, is het bedrijfsnetwerk volledig op maat en naar wens in te richten.

De dienst leent zich uitstekend voor organisaties die al bezig zijn met een overgang naar de cloud, of al werken in de cloud. Daarnaast is de dienst ook zeer geschikt voor organisaties die hun applicaties op een meer traditionele wijze ontsluiten (bijvoorbeeld via lokale datacenters) of voor organisaties die naast het primaire netwerk een snelle en betrouwbare verbinding zoeken naar het internet.

 

Geïnteresseerd‎ in Managed Access? Neem contact op