Modulair Portfolio

ICT-netwerken worden steeds complexer door meer gebruikers, cloud applicaties, veiligheid en de stijgende vraag aan bandbreedte. Divider biedt met Software Defined Networking innovatieve oplossingen. Geavanceerde monitoring en Service Defined Networking bieden optimale inzicht en service, daardoor is vaak al te handelen voordat een storing in het netwerk gevolgen heeft.

Divider heeft een volledig modulair portfolio wat inhoudt dat diensten gestapeld en met elkaar gecombineerd kunnen worden. Naast de technische samenhang tussen de diensten heeft Divider al haar processen op uniforme wijze ingericht voor alle diensten, in alle landen waar de diensten worden geleverd. De diensten zijn inzichtelijk via een portal omgeving, die real time relevante parameters van de dienst presenteert. En van waaruit ook in toenemende mate allerhande acties kunnen worden uitgevoerd zoals het wijzigen van instellingen en het inleggen en volgen van service requests.  

De diensten

Zo vormt Managed Access samen met de onderliggende verbindingsvormen (zoals DSL en glas, maar ook 4G, van meerdere providers) de basis van de dienstverlening. Hiermee wordt een locatie ontsloten naar het internet. Als er ook een veilige verbinding naar eigen bedrijfsapplicaties (in eigen datacenters) gelegd moet worden kan de dienst Managed Secure VPN worden toegevoegd.
Deze diensten richten zich op het externe netwerk. De diensten LAN, Private WiFi en Guest WiFi richten zich op de netwerken op de locaties van onze klanten. Als er behoefte is aan functionaliteit zoals integrale security voor zowel WAN als LAN, load balancing, fijnmazig inzicht in het gedrag van applicaties en besturing van het gedrag van deze applicaties in het netwerk dan kan de dienst Advanced Network Services worden ingezet.

De hierboven genoemde diensten vormen een solide fundament waarop Divider nu al een aantal diensten aanbiedt (Voice, Alarm en PIN). In de toekomst zal dit verder uitgebreid worden waardoor er een dienstenplatform ontstaat. 

 

 

diensten