Modulair portfolio

ICT-netwerken worden steeds complexer door meer gebruikers, cloud applicaties, veiligheid en de stijgende vraag aan bandbreedte. Onze Service Defined Networking-diensten helpen U om deze nieuwe technologische mogelijkheden wel optimaal te benutten. Samen creëren we de snelheid en flexibiliteit die U nodig hebt om verder aan de slag te gaan met digitalisering. Zodat U minder tijd en budget kwijt bent aan het gebruiken van uw huidige technologie.

KPN heeft een volledig modulair portfolio wat inhoudt dat diensten gestapeld en met elkaar gecombineerd kunnen worden. Naast de technische samenhang tussen de diensten heeft Divider al haar processen op uniforme wijze ingericht voor alle diensten, in alle landen waar de diensten worden geleverd. De diensten zijn inzichtelijk via een portal omgeving, die real time relevante parameters van de dienst presenteert. En van waaruit ook in toenemende mate allerhande acties kunnen worden uitgevoerd zoals het wijzigen van instellingen en het inleggen en volgen van service requests.  

De eerste 4 diensten die werken met de KPN Engine bieden de netwerkverbindingen voor uw locaties:
• Managed Access
• Managed SD-WAN
• Managed SIP Trunk
• Hosted Voice

 

ICT gebruiken wordt weer gemakkelijk

De kennis en ervaring die wij zelf hebben opgedaan bij het digitaliseren van onze eigen organisatie, delen we graag met U. Door slim gebruik te maken van nieuwe en innovatieve kennis en technologie, hebben wij telecom en IT-functionaliteiten gemakkelijk in gebruik gemaakt. Ook zorgen intelligente netwerk- en verbindingsoplossingen ervoor dat het mogelijk is om realtime in te zien hoe de functionaliteiten presteren. Ook kunt U zelf zonder dat diepgaande technische kennis nodig is, direct aanpassingen doorvoeren. Deze aanpassingen worden automatisch doorgevoerd in de KPN-netwerken en -platformen. Onze Service Defined Networking-diensten vormen een integraal geheel, waarbinnen eenduidige processen en communicatieafspraken gelden. Alle diensten zijn vanuit 1 portaal in te zien en uit te breiden. Ook profiteren bedrijfsapplicaties van technisch geïntegreerde diensten, security- en compliancy-functionaliteiten en beschikbaarheidsweergave.

Wij zijn echter nooit klaar met innoveren. KPN voegt daarom doorlopend nieuwe functionaliteiten toe aan de verschillende diensten. Het geheel aan diensten, professionals en platformen waarmee KPN het Service Defined Network realiseert, wordt de KPN Engine genoemd. Deze Engine werkt dan ook op basis van 3 pijlers: integratie, eenvoud en innovatie. Met deze waarden als uitgangspunt, maken de Service Defined Networking-diensten van KPN het mogelijk om met minder budget en resources toch optimaal te investeren in uw digitale transformatie.